Wij zoeken een Senior Projectmanager

Wij zijn SevenGround

Wij ontwikkelen software platforms, merken en producten voor de USA markt. Vanuit onze kennis van de e-commerce wereld helpen onze software en platforms ons – en bedrijven van over de hele wereld – om meer inzicht in de markt te krijgen, en hierop een betere positie te verwerven. Ons bedrijf groeit en daarom zijn we op zoek naar een collega die onze Senior Projectmanager gaat worden.

Zo ziet jouw werk er ongeveer uit:

Je komt terecht in een pionierende omgeving. Je bent gesprekspartner van de CEO en het MT. Samen met hen denk je na over de gewenste stip aan de horizon en de mijlpalen die daarbij horen. We verwachten dat jij ons als kritische gesprekspartner adviseert over de mogelijkheden en haalbaarheid van de diverse ideeën en potentiële projecten en hoe deze vorm te geven; om deze projecten vervolgens te gaan leiden tot een succes en een concreet resultaat. We verwachten een voortrekkersrol bij het leiden van projecten door het creëren van samenhang en overzicht, duidelijke KPI’s, het afstemmen, prioriteren en managen van de roadmap, het bewaken van de kwaliteit, het tijdpad en de budgetten.

Wat breng jij mee:

Je hebt een bedrijfskundige opleiding (HBO). Jij bent goed ingevoerd in Agile en hebt affiniteit met veranderingsprocessen. Je kunt op verschillende niveaus met belanghebbenden praten. Besluitvaardigheid is een belangrijke eigenschap. Je bent een sterke communicator; want het is van essentieel belang dat je besluiten durft te nemen; met name als deze lastig zijn.

Daarnaast heb je een analytische blik en ben je inhoudelijk sterk op het snijvlak van IT en Business;

Kortom: business gedreven en een senior gesprekspartner.

Wat krijg je ervoor terug?
  • Een fijne werkplek in Dordrecht, die bruist van de energie en creativiteit maar waar ook ruimte is voor focus.
  • Veel vrijheid: resultaat is wat telt, aan jou de verantwoordelijkheid om dat vorm te geven.
  • Een heel prima salaris: onze verwachtingen zijn hoog, maar we geven daar veel voor terug.
  • Champagne, potluck en pizza! Als we mooie resultaten hebben behaald, vieren we dat met elkaar. Goede omzet behaald? Dat betekent champagne! Eens in de zoveel tijd organiseren we een potluck lunch, waarbij iedereen van elkaars kookkunsten kan genieten. En op vrijdag is er standaard pizza en een drankje om het weekend in te luiden. Kortom: genieten van ons harde werk is voor ons essentieel.
Over Sevenground

We zijn een hecht familiebedrijf en dit kenmerkt zich door de bijzondere cultuur en geloofwaardigheid. Door ons nuchtere Hollandse boerenverstand en onze creativiteit, zorgen we voor een vlotte besluitvorming en easy-to-use producten, waar iedereen iets aan heeft. We zijn nogal eigenwijs, stellen hoge eisen aan onszelf en aan elkaars competenties. Dankzij gezamenlijke projecten zijn we de afgelopen jaren goed op elkaar ingespeeld geraakt. We halen energie uit nieuwe projecten.
In onze organisatie bestaat niet zoiets als top-down management. We zijn allemaal professionals die verantwoordelijk zijn voor het beheer van ons eigen werk. Duidelijke communicatie en het gezamenlijk leveren van resultaten zijn voor ons cruciaal. We moedigen elkaar aan en ondersteunen elkaar om de klus te klaren!

Belangstelling?

Wanneer je interesse hebt en meer wilt weten over deze functie dan nodigen we je graag uit om contact op te nemen met onze recruiter Hans van Ingen via [email protected] tel: 06-53637798.

Wil je meer weten over deze vacature of wil een dagje meedraaien?

Bel of mail naar
Annette Westerhuis Bos

06-29733297

[email protected]