Wij zoeken een Online marketeer

Wij zijn Sevenground
Wij ontwikkelen software platforms, brands en producten voor de USA markt. Ons bedrijf groeit, en daarom zijn we op zoek naar een Online Marketeer die ons campagne- en advertentiebeheer voor zijn rekening neemt.

Waarom is dit (n)iets voor jou

Je wordt blij van het bijhouden van social media campagnes, en geeft niet op tot je een optimaal resultaat hebt bereikt.
Je draait je hand niet om voor het beheren van verschillende accounts voor heel uiteenlopende producten en diensten. Van een SAAS-platform waarvoor we subscribers willen binnenhalen, tot een sportartikel dat een boost op Amazon kan gebruiken.
Je bent creatief: je kunt meedenken over content, design en hierin jouw bijdrage leveren aan ons team.

Analytisch werken en overzicht houden is niets voor jou. Jij verliest je het liefst in de chaos van de dag.
Je houdt er niet van om ‘met je voeten in de klei’ te staan, oftewel, een campagne vanaf de grond af aan op te bouwen en te optimaliseren.
SEA, keywords, Facebook Ads? Nooit van gehoord, laat staan mee gewerkt.

Zo ziet jouw dag eruit

Gisteren heb je overleg gehad met ICT omdat het aantal nieuwe members dat binnenkomt voor een van de platforms stagneert. Je optimaliseert de Google Ads die je hiervoor had aangezet, en creëert meteen een campagne waarmee je een nieuwe audience hoopt aan te spreken.

Dan is het tijd voor koffie met onze designer: je spreekt jouw ideeën door voor de lay-out van de landing page aan die eind van de week live moet. Samen komen jullie tot een goede eerste opzet, waarbij jullie meteen in kaart brengen welke resultaten behaald moeten worden om de launch succesvol te noemen.

Na een wandeling in de lunchpauze is het tijd voor het wekelijkse marketing overleg, waarbij de resultaten en creatieve processen binnen het team besproken worden. Tot slot pak je even focustijd om een van onze webshops kritisch te bekijken. Je hebt samen met je andere marketing collega’s een strategie bedacht om de conversie te verhogen, en maakt een begin met het zetten van de eerste stappen daarin. Daarbij doe jij er natuurlijk alles aan om — op basis van data — te kijken waar de knelpunten zitten en hoe deze aangepakt kunnen worden.

Dit zien we graag bij jou

 • Je hebt HBO denk- en werkniveau;
 • Je hebt ervaring hebt met Google en Facebook Ads en Google Analytics;
 • Je weet je weg binnen email marketing, het creëren van landingpages, en hoe je de resultaten in kaart kunt brengen;
 • Je bent pragmatisch en resultaatgericht, komt met zinvolle deadlines en targets weet hier helder over te communiceren;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt een streepje voor als je ervaring hebt met het vermarkten van SAAS platforms.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een fijne werkplek in Dordrecht, die bruist van de energie maar waar ook ruimte is voor focus en creativiteit.
 • Veel vrijheid: resultaat is wat telt, aan jou de verantwoordelijkheid om dat vorm te geven.
 • Een heel prima salaris: onze verwachtingen zijn hoog, maar we geven daar veel voor terug.
 • Champagne, potluck en pizza! Als we mooie resultaten hebben behaald, vieren we dat met elkaar. Goede omzet behaald? Dat betekent champagne! Eens in de zoveel tijd organiseren we een potluck lunch, waarbij iedereen van elkaars kookkunsten kan genieten. En op vrijdag is er standaard pizza en een biertje om het weekend in te luiden. Kortom: genieten van ons harde werk is voor ons essentieel.

Belangstelling?

Kijk dan ons filmpje, en laat ons weten waarom je bij ons wilt werken. Stuur je motivatiebrief met CV naar: Annette Westerhuis ([email protected]). Wil je meer weten? Stuur dan een berichtje naar Arjan Smit ([email protected]).

© Copyright - Sevenground 2020