Medior/Senior Laravel PHP Developer, lees even mee:

Over SevenGround

SevenGround is een echt familiebedrijf. Dit kenmerkt zich door de bijzondere cultuur, goede besluitvaardigheid, toekomst- en klantgerichtheid en geloofwaardigheid. Als leden van de SevenGround familie werken we met toewijding. We hebben hart voor de zaak en de zaak heeft hart voor ons. Door de mensen voorop te stellen blijven we in balans. We vertrouwen en geven vertrouwen en zijn daarnaast integer en warm.

We zijn gedreven, optimistisch, bestendig en werken met passie. We werken op een zo efficiënt mogelijke manier naar onze doelen toe en hebben plezier met elkaar. Door ons nuchtere Hollandse boerenverstand en creativiteit, zorgen we voor een vlotte besluitvorming en easy-to-use producten, waar iedereen iets aan heeft.

We hebben een applicatie gemaakt voor onze sales afdeling die helpt bij het ontwikkelen en online vermarkten van een product. De applicatie kan feedback laten geven op een product, afbeelding of op een ontwerp. Dit gebeurt door echte consumenten. De applicatie is naast eigen gebruik ook opengesteld voor andere merken. Er zijn ruim 200 merken actief op onze applicatie. Deze merken kunnen gebruik maken van de kennis van members op een andere applicatie, die ook door ons is gemaakt. De applicatie is door onszelf bedacht en ontwikkeld. De code is geschreven in PHP Laravel en VueJS. Daarnaast maken we gebruik van diverse externe en interne databronnen via API’s. Ook enkele services van AWS worden toegepast.

We begeven ons in een snel veranderende markt waarin onze applicatie gebruikers ontwikkelsnelheid van ons verwachten. We delen graag nieuwe kennis met elkaar, hier nemen we de tijd voor, ook organiseren we onze eigen wekelijkse “kennis-sessies”.Daarnaast zijn we continu aan het ontwikkelen van andere applicaties, allemaal zijn ze gericht op het helpen van brands bij het online vermarkten van producten.

Zo, nu heb je een indruk van wie wij zijn. Wij willen heel graag weten wie jij bent.

In ons IT team van 7 jonge professionals maken we de complexe applicaties voor  de afdeling sales en externe internationale zakenpartners. Samen zijn we in staat om adequaat te reageren op continu veranderende externe factoren die horen bij de wereld van e-commerce. Voor snelle en gedegen optimalisaties van onze applicaties draaien wij onze hand niet om. 

Ons werk is dus afwisselend en en uitdagend en er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dit vraagt van jou dat je flexibel bent, zelfstandig kan werken en graag nieuwe kennis en technieken leert en toepast. Bezit jij deze eigenschappen, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Wil je eerst meer informatie of een dagje meedraaien? Schroom dan niet om daarvoor Annette te contacten.

Belangstelling?

Beschik je over een relevante opleiding of werkervaring, overtuig Annette (van HR) dat jij degene bent die we moeten hebben. We zijn benieuwd! Je sollicitatie kun je richten aan: Annette Westerhuis Bos ([email protected]).

Wil je meer weten over deze vacature of wil een dagje meedraaien?

Bel of mail naar
Annette Westerhuis Bos

06-29733297

[email protected]