Laravel PHP Developer

We zoeken een enthousiaste senior/medior PHP developer met kennis van Laravel.
Jij gaat ons team versterken met jouw expertise. Minimaal 32 uur per week.

Over SevenGround

SevenGround is een echt familiebedrijf. Dit kenmerkt zich door de bijzondere cultuur, goede besluitvaardigheid, toekomst- en klantgerichtheid en geloofwaardigheid. Als leden van de SevenGround familie werken we met toewijding. We hebben hart voor de zaak en de zaak heeft hart voor ons. Door de mensen voorop te stellen blijven we in balans. We vertrouwen en geven vertrouwen en zijn daarnaast integer en warm.
We zijn gedreven, optimistisch, bestendig en werken met passie. We werken op een zo efficiënt mogelijke manier naar onze doelen toe en hebben plezier met elkaar. Door ons nuchtere Hollandse boerenverstand en creativiteit, zorgen we voor een vlotte besluitvorming en easy-to-use producten, waar iedereen iets aan heeft.

We hebben een applicatie gemaakt voor onze sales afdeling die helpt bij het ontwikkelen en online vermarkten van een product. De applicatie kan feedback laten geven op een product, afbeelding of op een ontwerp. Dit gebeurt door echte consumenten.
De applicatie is naast eigen gebruik ook opengesteld voor andere merken. Er zijn ruim 200 merken actief op onze applicatie. Deze merken kunnen gebruik maken van de kennis van members op een andere applicatie, die ook door ons is gemaakt.
De applicatie is door onszelf bedacht en ontwikkeld. De code is geschreven in PHP Laravel en VueJS. Daarnaast maken we gebruik van diverse externe en interne databronnen via API’s. Ook enkele services van AWS worden toegepast.
We begeven ons in een snel veranderende markt waarin onze applicatie gebruikers ontwikkelsnelheid van ons verwachten. We delen graag nieuwe kennis met elkaar, hier nemen we de tijd voor, ook organiseren we onze eigen wekelijkse “kennis-sessies”.Daarnaast zijn we continu aan het ontwikkelen van andere applicaties, allemaal zijn ze gericht op het helpen van brands bij het online vermarkten van producten.

Zo, nu heb je een indruk van wie wij zijn. Wij willen heel graag weten wie jij bent. Voor je je brief in elkaar gaat zetten en je CV nog even opfrist, graag je aandacht voor het volgende.

In ons IT team van 10 jonge professionals “en counting”, maken we voor ons bedrijf complexe applicaties. Hiermee ondersteunen we de afdeling sales en externe internationale zakenpartners. Samen zijn we in staat om adequaat te reageren op continu veranderende externe factoren die horen bij de wereld van e-commerce. Voor snelle en gedegen optimalisaties van onze applicaties draaien wij onze hand niet om.

Ons werk is dus afwisselend en en uitdagend en er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dit vraagt van jou dat je flexibel bent, zelfstandig kan werken en graag nieuwe kennis en technieken leert en toepast. Bezit jij deze eigenschappen, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Wil je eerst meer informatie? Schroom dan niet om daarvoor Annette te contacten.

Belangstelling?

Beschik je over een relevante opleiding, overtuig Annette (van HR) dat jij degene bent die we moeten hebben. We zijn benieuwd! Je sollicitatie kun je richten aan: Annette Westerhuis Bos ([email protected]). Neem gerust contact op met Annette als je eerst een dagje wilt meedraaien vóór je besluit te solliciteren.

Wil je meer weten over deze vacature of wil een dagje meedraaien?

Bel of mail naar
Annette Westerhuis Bos

06-29733297

[email protected]

Functie eisen

Jij gaat ons team versterken met jouw expertise en je snapt helemaal waar het over gaat als we het hebben over:

 • Laravel framework;
 • Gestructureerde code;
 • MySQL;
 • Bootstrap;
 • VueJS;
 • Javascript;
 • API’s;

Je helpt ons écht als je:

 • kennis hebt van Solid (pré);
 • kennis hebt van PHP Unit testing (pré);
 • vloeiend Engels en Nederlands schrijft en spreekt;
 • werk ziét, aanpakt én overzicht houdt;
 • aan een half-woord genoeg hebt en hoofd- en bijzaken kunt scheiden;
 • vindingrijk bent, snel, netjes en zelfstandig werkt;
 • doortastend en analytisch bent;
 • brede belangstelling hebt en graag leert (hier maken we wekelijks tijd voor vrij);
 • minimaal 32 uur per week beschikbaar bent;