Financieel Administratief talent (32- 40 uur)

Wij zijn op zoek naar een (junior) Financieel Administratief talent (32- 40 uur)

Over SevenGround

SevenGround is een echt familiebedrijf. Dit kenmerkt zich door de bijzondere cultuur, goede besluitvaardigheid, toekomst- en klantgerichtheid en geloofwaardigheid. Als leden van de SevenGround familie werken we met toewijding. We hebben hart voor de zaak en de zaak heeft hart voor ons. Door de mensen voorop te stellen blijven we in balans. We vertrouwen en geven vertrouwen en zijn daarnaast integer en warm.
We zijn gedreven, optimistisch, bestendig en werken met passie. We werken op een zo efficiënt mogelijke manier naar onze doelen toe en hebben plezier met elkaar. Door ons nuchtere Hollandse boerenverstand en creativiteit, zorgen we voor een vlotte besluitvorming en easy-to-use producten, waar iedereen iets aan heeft.

Zo, nu heb je een indruk van wie wij zijn. Wij willen heel graag weten wie jij bent. Voor je je motivatiebrief in elkaar gaat zetten en je CV nog even opfrist, graag je aandacht voor het volgende:

In deze financieel-administratieve functie ga jij René en zijn Finance Team versterken. Jij ondersteunt en verricht op accurate wijze de gehele financiële administratie voor de diverse entiteiten in het boekhoudpakket Exact, controleert en verwerkt de inkomende facturen, zorgt voor de betalingen en registreert de online verkopen. 

In kernwoorden ben jij: Nauwkeurig, stressbestendig, flexibel en zelfstandig en gezellig. 

Wat wij vragen: 

  • Een MBO afgeronde opleiding in financiële richting; 
  • Affiniteit (en bij voorkeur ervaring) in werken met meerdere entiteiten en (buitenlandse) banken;
  • Een spontane collega die graag  in een klein teamverband werkt. 

Je werkplek zal zijn in Dordrecht, waar je met super gemotiveerde collega’s werkt in een cultuur van vrijheid, initiatief en zelfstandigheid. Doorgroeimogelijkheden zijn er ook.

Belangstelling?

Overtuig ons met een sollicitatie waar we niet omheen kunnen en stuur je motivatiebrief en je C.V. naar ons op.
Je sollicitatie kun je richten aan: Annette Westerhuis Bos ([email protected]).
Wij verzamelen de reacties en in de week van 2-6 december as. nemen wij contact met je op.

Wil je meer weten over deze vacature?

Bel of mail naar
Annette Westerhuis Bos

085-0655359

[email protected]

© Copyright - SevenGround 2017