Wij zijn SevenGround

Wij ontwikkelen software platforms, brands en producten voor de USA markt. Ons bedrijf groeit, en daarom zijn we op zoek naar een collega die een kei is op financieel/administratief gebied.  

Wat ga je doen

Samen met ons finance team ondersteun, verwerk en controleer je de administratie voor de diverse entiteiten. Daarnaast ga jij assisteren bij de periodieke financiële overzichten en financiële controle processen.

Waarom is dit (n)iets voor jou?

+ Jouw hart gaat sneller kloppen van het werken met verschillende entiteiten, buitenlandse banken en diverse valuta.

+ Je bent gestructureerd, werkt planmatig en hebt pas rust als jouw werk goed georganiseerd is.

+ Je voelt je fijn in een omgeving waar iedereen net een stapje harder loopt dan je gewend bent. Dat prikkelt jouw ambitie om het beste uit jezelf te halen.

–  Je voert het werk uit dat naar je toekomt, maar kijkt niet verder dan je neus lang is. Processen verbeteren, dingen nog efficiënter uitvoeren? Dat is aan jou niet besteed.

–  Jij voert je dingen solo uit. Overleggen met collega’s en communiceren met andere afdelingen, daar voel je je alleen maar ongemakkelijk bij.

Dit zien we graag bij jou

  • Een SPD/MBO+ werk- en denkniveau met relevante afgeronde financieel administratieve opleiding;
  • Relevante werkervaring met Exact Online;
  • Beschikbaarheid van 32-40 uur per week.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een fijne (momenteel deels digitale 😉 ) werkplek in Dordrecht, die bruist van de energie maar waar ook ruimte is voor focus en creativiteit.
  • Veel vrijheid: resultaat is wat telt, aan jou de verantwoordelijkheid om dat vorm te geven.
  • Een heel prima salaris: onze verwachtingen zijn hoog, maar we geven daar veel voor terug.
  • Champagne, potluck en pizza! Als we mooie resultaten hebben behaald, vieren we dat met elkaar. Goede omzet behaald? Dat betekent champagne! Eens in de zoveel tijd organiseren we een potluck lunch, waarbij iedereen van elkaars kookkunsten kan genieten. En op vrijdag is er standaard pizza en een biertje om het weekend in te luiden. Kortom: genieten van ons harde werk is voor ons essentieel. 

Belangstelling?

Kijk dan het korte  filmpje op onze website (www.sevenground.com) en laat ons weten waarom je bij ons wilt werken. Vertel dit aan Annette Westerhuis Bos in een brief die je samen met je C.V. stuurt ([email protected]). Wil je eerst een gesprek of meer informatie, stuur dan een kort mailtje en we nemen contact met jou op.

Wil je meer weten over deze vacature of wil een dagje meedraaien?

Bel of mail naar
Annette Westerhuis Bos

06-29733297

[email protected]