Vacature: Data Analist

Wij zijn Sevenground

Wij ontwikkelen software platforms, brands en producten voor de USA markt. Ons bedrijf groeit, en daarom zijn we op zoek naar een Data Analist.

Word jij enthousiast van een uitdagende startersfunctie in een bedrijf met een warm christelijk hart? Zoek jij een veilige omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, als onderdeel van een hecht team? Lees dan snel verder.

Sevenground is een familiebedrijf dat is ontstaan vanuit christelijke kernwaarden. Dit zie je terug in de bijzondere cultuur, goede besluitvaardigheid, toekomst- en klantgerichtheid en geloofwaardigheid. Als leden van de Sevenground familie werken we met toewijding. We hebben hart voor de zaak en de zaak heeft hart voor ons. Door de mensen voorop te stellen blijven we in balans. We vertrouwen en geven vertrouwen en zijn daarnaast integer en warm.
We zijn gedreven, optimistisch en werken met passie. We werken op een zo efficiënt mogelijke manier naar onze doelen toe en hebben plezier met elkaar. Door ons nuchtere Hollandse boerenverstand en het niet bang zijn om te proberen, zorgen we voor een vlotte besluitvorming en maken we snelle oplossing waar onze klant iets aan heeft.

Over ons IT team
In ons IT team van 10 professionals maken we complexe (SaaS-)applicaties. Hiermee ondersteunen we de afdeling sales en externe internationale zakenpartners. Samen reageren we snel en adequaat op de steeds veranderende wereld van e-commerce en SaaS. Voor snelle en gedegen optimalisaties van onze applicaties draaien wij onze hand niet om.
Op onze afdeling is geen dag hetzelfde. Door de uitdagingen die op ons afkomen leren we snel. We delen onze kennis graag met elkaar in onze wekelijkse “IT kennis-sessies”.

De functie
Binnen onze applicaties verzamelen we veel data. Dit betreft data over sales, conversies, activiteiten, enz. De vragen die we krijgen over data en trends, nemen steeds meer tijd in beslag. Daarom willen we ons team graag uitbreiden met de functie van Data Analist. Vragen waar wij dagelijks mee te maken hebben gaan over trends die ontdekt moeten worden, conversies die veranderen, cijfers waarvan we graag met data de oorzaak willen onderbouwen. Als jij aan de slag wilt gaan in deze functie, is het belangrijk dat je op zijn minst basiskennis hebt van dashboarding en data analyses. Je kunt uitstekend overweg met cijfers en statistiek, en hebt er plezier in om te graven in datasets en daaruit verbanden naar boven te halen.
We maken gebruik van MySQL databases, we gebruiken al PowerBI als dashboarding tool. Daarom is ervaring met het schrijven van query’s gewenst. Het werken met PowerBI is een pré.
Door de afwisseling en uitdagingen krijg jij veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dit vraagt van jou dat je flexibel bent, zelfstandig kunt werken en graag nieuwe kennis en technieken leert en toepast.

Functie eisen
Jij kunt ons team versterken met jouw expertise en herkent je jezelf hierin:

  • Je bruist van de energie en houdt van data;
  • Je kunt SQL queries schrijven;
  • Je hebt een vindingrijk gevoel voor business;
  • Je bent doortastend, analytisch en zelfstandig.

Je helpt ons écht als:

  • je werk ziét, aanpakt én overzicht houdt;
  • aan een half-woord genoeg hebt en hoofd- en bijzaken kunt scheiden;
  • snel, maar netjes werkt.

Belangstelling?
Bekijk het korte filmpje over onze afdeling:

Ben je enthousiast én denk jij degene te zijn die wij zoeken, overtuig Annette (van HR) met jouw motivatiebrief. We zijn benieuwd! Je brief en C.V. kun je sturen aan: Annette Westerhuis Bos ([email protected]). Neem gerust contact op met Annette als je meer informatie wilt of (ook leuk) een dagje komt meedraaien.

Klik op de knop hieronder om direct te solliciteren

Wil je meer weten over deze vacature of wil een dagje meedraaien?

Bel of mail naar
Annette Westerhuis Bos

06-29733297

[email protected]