Wij zoeken een Data Analist (junior)

Wij ontwikkelen software platforms, brands en producten voor de USA markt. Ons bedrijf groeit, en daarom zijn we op zoek naar een Junior Data Specialist. Word jij enthousiast van een uitdagende startersfunctie in een bedrijf met een warm christelijk hart? Zoek jij een veilige omgeving waar jij je kunt ontwikkelen, als onderdeel van een hecht team? Lees dan snel verder.

Over SevenGround

Sevenground is een familiebedrijf dat is ontstaan vanuit christelijke kernwaarden. Dit zie je terug in de bijzondere cultuur. Als leden van de Sevenground familie werken we met toewijding. We hebben hart voor de zaak en de zaak heeft hart voor ons. Door de mensen voorop te stellen blijven we in balans. We vertrouwen en geven vertrouwen. We zijn gedreven, optimistisch en werken met passie en op een zo efficiënt mogelijke manier naar onze doelen toe en hebben plezier met elkaar. Met ons nuchtere Hollandse boerenverstand zijn we niet bang om te proberen en zo zorgen we voor een vlotte besluitvorming en snelle oplossingen waar onze klant iets aan heeft.

De functie

Binnen onze applicaties verzamelen we veel data. Dit betreft data over sales, conversies, activiteiten, enz.
Dagelijks hebben en krijgen we vragen over onze data, vooral over trends die ontdekt moeten worden, conversies die veranderen, cijfers waarvan we graag met data de oorzaak willen onderbouwen. Deze vragen nemen momenteel zoveel tijd in beslag dat we ons team graag willen uitbreiden met iemand die hierin gespecialiseerd is. We maken gebruik van MySQL en MongoDB databases en PowerBI als dashboarding tool. Dus ervaring met het schrijven van queries is wel gewenst. Bekendheid met PowerBI is een pré.

Over ons IT team

In ons IT team van 10 professionals maken we complexe (SaaS-)applicaties. Hiermee ondersteunen we de afdeling sales en externe internationale zakenpartners. Samen reageren we snel en adequaat op de steeds veranderende wereld van e-commerce en SaaS. Voor snelle en gedegen optimalisaties van onze applicaties draaien wij onze hand niet om.

Op onze afdeling is geen dag hetzelfde. Door de uitdagingen die op ons afkomen leren we snel. We delen onze kennis graag met elkaar in onze wekelijkse “IT kennissessies”.

Door de afwisseling en uitdagingen krijg jij veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dit vraagt van jou dat je flexibel bent, zelfstandig kunt werken en graag nieuwe kennis en technieken leert en toepast.

Functie eisen

Jij kunt ons team versterken met jouw expertise en herkent je jezelf hierin:

  • Je bent een starter op de arbeidsmarkt, bruist van de energie en houdt van data;
  • Je kan SQL queries schrijven;
  • Je hebt gevoel voor business;
  • Je houdt van no-nonsense en snel schakelen.

Belangstelling?

Beschik je over een relevante opleiding, overtuig Annette (van HR) dat jij degene bent die we moeten hebben. We zijn benieuwd! Je sollicitatie kun je richten aan: Annette Westerhuis Bos ([email protected]). Neem gerust contact op met Annette als je meer informatie wilt of (ook leuk) een dagje komt meedraaien.

Wil je meer weten over deze vacature of wil een dagje meedraaien?

Bel of mail naar
Annette Westerhuis Bos

06-29733297

[email protected]