Wij zijn Sevenground

Wij ontwikkelen software platforms, merken en producten voor de USA markt. Van een platform voor producttesters tot bloeddrukmeters op E-commerce kanalen: de zaken gaan goed en ons bedrijf groeit. Daarom willen we ons financiële team uitbreiden met een: 

Controller ‘met grenzeloze ambitie’ (32-40 uur)

Wie ben jij?

Cijfers geven de historie aan, maar zijn voor jou de basis om mede het kompas te zetten. Jij ziet het als een uitdaging om met verschillende entiteiten te werken. Je hebt plezier in het maken van financiële rapportages die je middels KPI’s naar het management stuurt; Je onderzoekt tools, waardoor we sneller, slimmer, geautomatiseerd en secuurder kunnen werken om door te groeien en vooruit te denken in de e-commerce business; kortom, Jij zorgt voor de juiste balans en daar wordt jij blij van.

Jij beschikt over:

  • Een HBO afgeronde opleiding in financiële richting;
  • Relevante werkervaring in een internationale omgeving;
  • Affiniteit met ICT en E-commerce;
  • Diepgang wat betreft financiële en bedrijfseconomische onderwerpen;
  • Vaardigheid (zowel mondeling als schriftelijk) in de Nederlandse en Engelse taal.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een fijne (momenteel deels digitale 😉 ) werkplek in Dordrecht, die bruist van de energie maar waar ook ruimte is voor focus en creativiteit.
  • Veel vrijheid: resultaat is wat telt, aan jou de verantwoordelijkheid om dat vorm te geven.
  • Een heel prima salaris: onze verwachtingen zijn hoog, maar we geven daar veel voor terug.
  • Champagne, potluck en pizza! Als we mooie resultaten hebben behaald, vieren we dat met elkaar. Goede omzet behaald? Dat betekent champagne! Eens in de zoveel tijd organiseren we een potluck lunch, waarbij iedereen van elkaars kookkunsten kan genieten. En op vrijdag is er standaard pizza en een biertje om het weekend in te luiden. Kortom: genieten van ons harde werk is voor ons essentieel. 

Belangstelling?

Overtuig ons met een sollicitatie waar we niet omheen kunnen en stuur dan je motivatiebrief en je CV naar ons op. Je sollicitatie kun je richten aan: Annette Westerhuis Bos [email protected])  Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met René van der Keur (06-54782122)

Wil je meer weten over deze vacature of wil een dagje meedraaien?

Bel of mail naar
Annette Westerhuis Bos

06-29733297

[email protected]